маркетинг в интернет

Реклама
в GOOGLE ADS

интернет маркетинг

Всеки ден в Google се въвеждат милиарди фрази и някои от тях могат да доведат клиентите направо към твоята интернет страница. Струва си да ги улесниш с Google Ads!

Какво представлява Google Ads?

Търсиш начин да достигнеш до повече клиенти, които всъщност се интересуват от това, което твоят бизнес може да предложи? Google Ads е решението!

Google Ads е услуга, в която рекламите се базират на концепцията за ключовите думи. Ти задаваш бюджета, който искаш да изразходваш за дадена фраза, както и местоположението или интернет страниците, на които ще се показва рекламата ти. Благодарение на това можеш да си сигурен, че тя ще се появи на онези, които реално могат да станат твои клиенти. Плащаш, само когато потребителят дойде на твоя сайт, така че парите ти не се губят.

✔️ Огромно покрите

Търсачката Google се използва от милиарди хора по целия свят. Смята се, че в нея ежедневно се въвеждат повече от 5 милиарда фрази.

✔️ Увеличи видимостта

С Google Ads ти даваш шанс на клиентите си да открият бизнеса ти. Без реклами, твоята оферта може да изчезне в море с подобно съдържание.

✔️ Гъвкавост

Независимо дали управляваш малък бизнес или огромна корпорация — Google Ads може да бъде съобразена с нуждите на всеки бизнес.

✔️ Без ограничения

Ти решаваш колко, кога и за какво искаш да харчиш парите си. Няма лимит, които да те ограничава. Можеш също така да прекратиш рекламната си кампания по всяко време.

Безплатна оферта реклама в Google на Твоят сайт!

Как работи Google Ads?

Системата на работа на платформата Google Ads се различава от традиционните форми на реклама. Вземат се под внимание много фактори, които определят крайната цена и ефективност на кампанията.

✅ Определение на ключови думи

To one stanowią trzon reklamy. Odpowiednio dobrane słowa kluczowe potrafią sprawić, że klienci zobaczą Twoją stronę za każdym razem, by będzie ona odpowiadać ich zapytaniom. 

✅ Анализ на пазара

Някои отрасли са по-популярни от други. Това означава, че тарифите за конкретни фрази ще варират значително в зависимост от това, което искаш да рекламираш. 

✅ Търг

Когато използваш търсачката, постоянно има невидими търгове, при които офертата ти ще наддава, за да надмине друга.

✅ Определяне на позиция

Определянето на ключови думи, местоположение и оферта определя в каква позиция ще бъде твоят сайт и дали той ще се показва на потребителите.

✅ Показване на реклама

Последният етап, в който публиката може да види твоята реклама. Сега от тях зависи дали ще кликнат върху линка и по този начин — дали ще платиш за показването й.

Видове реклама

Google е нещо повече от търсачка. Тази компания е гигант в интернет индустрията, която предлага на своите потребители огромен брой решения. Следователно рекламите могат да се появяват на много канали, благодарение на което тяхната форма и ефективност са наистина впечатляващи.

b

Мрежа за търсене

You Tube

Избрани уеб сайтове

Google Maps

Google partners

Струва си да рекламираме в Google

Понастоящем Google Ads е една от най-ефективните форми на популяризиране. Тя позволява да се достигнат милиарди хора, някои от които ще станат потенциални клиенти на твоята компания. Няма ограничения заради бюджет, местоположение или тип бизнес — благодарение на Google Ads ще намериш своята публика и ще увеличиш печалбите на компанията.

 

✅ Бързо създаване на рекламна кампания

✅ Адаптиране на рекламите към нуждите на компанията и клиентите

✅ Двойна възвръщаемост на инвестицията и повече

✅ Широка аудитория

✅ Възможност за промяна

  • 90% от потребителите кликват върху Google Ads
  • 95% увеличение видимостта на твоя уеб сайт
  • 100% ефективност на рекламата

Защо ние?

В състояние сме да ти предложим кампания в Google Ads, която ще ти донесе полза по-бързо, отколкото може да очакваш. Имаме опит в анализирането на пазарите и очакванията на клиентите, така че знаем как да създадем реклами, които ще достигнат до правилната целева група.

Благодарение на нас няма да експериментираш с подбора на ключови думи, които могат да заинтересуват потребителите — ние разполагаме с нужните инструменти, така че да не се налага да разчиташ на съдбата или интуицията. Ще създадем ефективна кампания, която ще привлече повече клиенти към твоята фирма.

Често задавани въпроси

Колко струва кампанията в Google Ads?

Големият плюс на кампанията в Google Ads е, че може да се използва независимо от бюджета, с който разполагаш. Когато се изберат правилните ключови думи и се приложи добре обмислена стратегия, може да се получат значителни печалби, дори когато крайната цена е ниска.

Какви са характеристиките на една добра кампания в Google?

Общоизвестно е, че целта на рекламата е да привлича клиенти. Съвременните форми на популяризиране обаче, ти позволяват да решиш кой да ги вижда и как да реагира на тях. Една добра кампания в Google Ads е тази, която отговаря на целите на компанията и генерира печалба.

Защо рекламата на бизнеса ти в Google е важна?

Google има неограничен потенциал и всеки ден внушителен брой хора се възползват от техните решения. В момента няма по-добро място, което би ти позволило да достигнеш до толкова широка аудитория. Ако не искаш да загубиш от конкурентите си, инвестирай в Google Ads.

Защо да възложим кампанията в Google Ads на професионалисти?

Всеки може да използва Google Ads, но ключът е опитът и умелото използване на наличните инструменти. Не си струва да се губи време и пари за кампании, които се основават на неправилно подбрани ключови думи или оферти.

Как работи Google Ads?

Интернет промени начина, по който се гледат рекламите. Сега клиентите трябва да виждат офертата на компанията, само когато наистина могат да се заинтересуват от нея. Благодарение на алгоритмите на Google Ads, потребителите не губят време, а предприемачите не харчат пари за безцелни рекламни кампании.

Имате ли въпрос или имате нужда от проект? Пишете ни!

Ще отговорим в рамките на 24 часа

Уеб дизайн, дигитал маркетинг

Павел Березецки
0 882 409 486‬
[email protected]
езици: български, полски, английски

Лого дизайн, графично студио

Юлия Березецка
0 879 053 927
[email protected]
езици: български, полски, английски

Работим за цялата България

София, Пловдив, Плевен, Ловеч, Русе, Велико Търново, Казанлък, Ямбол, Шумен, Бургас, Варна и други.

Студио Лапис България

ул. Втора 13, 5226 Долна Липница (Велико Търново)

Работно време

понеделник-петък
8:00-17:00

Call Now