интернет маркетинг

Маркетинг
в социалните медии

социални медии

Понастоящем социалните профили изпълняват цял набор от функции. Благодарение на тях можеш не само да се свържеш с приятелите си, но и да намериш своите мечтани продукти.

Социални медии

Социалните медии ти позволяват да усетиш, че всички могат да бъдат близко един до друг. Изпращането на съобщение до някоя знаменитост никога не е било по-лесно. Точно както намирането на подходящия клиент за твоя бизнес. С добре планирана маркетингова кампания в социалните медии можеш да постигнеш грандиозен успех, който ще се превърне в печалба. В допълнение — социалните медии ти позволяват бързо да изградиш база данни на доволни потребители, да установиш отношения с тях и да насърчиш взаимодействието. Те силно влияят върху възприемането на компанията и нейния имидж. Един успешен пост може да спечели хиляди хора, независимо дали управляваш малко или голямо предприятие.

Фирмена страница във Фейсбук

Фейсбук стана втората търсачка. Тук потребителите искат да се свържат с компанията, да потърсят най-новите оферти и да решат проблемите си. Професионално поддържаната фирмена страница във Фейсбук ще предостави възможност за изграждане на взаимоотношения с клиентите и запознаването им с марката.

 Изграждане на марка чрез социалните медии

Никой друг маркетингов инструмент не предоставя толкова функции, колкото социалните медии. В тях е заложено всичко — от представеното съдържание, през стила на изразяване, до начина на комуникация с получателите. Има много променливи, които трябва да се вземат предвид, за да изградиш марката си ефективно. За правилното управление на социалните медии се нуждаеш от опит и знания, които с удоволствие ще споделим с теб. Знаем как се оформят актуалните тенденции, какво търсят клиентите и как искат да бъде разговаряно с тях.

Фейсбук

Създаване на фен страница

Фен страницата на твоята компания трябва да изпъква и да предава най-доброто от компанията.

Управление и комуникация

Ние ще се погрижим за твоите публикации, коментари и съобщения. Заедно ще разработим стил на изразяване, който ще отговаря на твоята организация.

Реклама и обхват

Без развитие не можеш да разчиташ на успех в социалните медии. Ние ще се погрижим за популяризирането на твоята фен страница и ще направим така, че тя да достигне до широка аудитория.

Инстаграм

Създаване на фен страница

В Инстаграм най-важни са емоциите и това, което искаш да покажеш на своите последователи. Ние ще създадем фен страница за твоята компания, която ще привлича вниманието още от първата снимка.

Управление и снимките

Свързването с аудитории, които могат да се заинтересуват от бизнеса ти само чрез снимки и кратки описания, е работа, която изисква специални умения

Реклама и обхват

Инстаграм дава неограничено поле за популяризиране. Той ти позволява да се приспособиш по-добре към целевата група, така че да можеш да достигнеш до хора, които в крайна сметка ще станат твои клиенти.

Рекламни кампании
във Фейсбук и Инстаграм

Рекламните кампании в социалните медии работят. Там има огромен брой потребители, които прекарват времето си приятно. Популяризирането в социалните мрежи е естествено и насърчава контакта с твоята компания. Ако е добре проведено, може да доведе със себе си много нови фенове и лоялни клиенти.

Толкова много време отделят средно хората за социалните медии през живота си

милиарда Души във Фейсбук

милиарда Души в Инстаграм

Достигни до нови клиенти

Фен страница в социалните медии е друг лесен за поддържане канал, чрез който хората, които се интересуват от твоята компания, ще могат бързо да я намерят. Освен това получаваш инструмент, който ти позволява да решиш до коя целева група искаш да достигнеш и на кого искаш да представиш офертата си.

Безплатна оферта социални медии

Какво печелиш

Ние можем цялостно да се погрижим за твоята фен страница в социалните медии. Ще публикуваме съдържание, ще комуникираме с клиенти и ще промотираме. Защо си заслужава?

Най-очевидният плюс е генерирането на приходи. Можеш да направиш това, като изградиш общност или рекламираш своите продукти и услуги като част от платформата. Освен това използването на социални медии позволява на клиентите ти да се свързват и да си сътрудничат с компанията на по-лично ниво. Това ще привлече нови потребители, които ще рекламират фирмата ти сред приятелите си. Процъфтяващата фен страница също е шанс да изпревариш конкуренцията. Размерът на социалната мрежа също влияе върху позиционирането, така че това е популярна стратегия за оптимизиране на търсачките.

 

Благодарение на социалните медии получаваш:

✅ намалени маркетингови разходи,

✅ увеличени продажби,

✅ увеличен трафик на сайта,

✅ подобрено класиране в търсачките,

✅ по-голяма ангажираност на клиентите,

✅ по-голям достъп до международните пазари,

✅ възможност за провеждане на пазарни проучвания.

Имате ли въпрос или имате нужда от проект? Пишете ни!

Ще отговорим в рамките на 24 часа

Уеб дизайн, дигитал маркетинг

Павел Березецки
0 882 409 486‬
[email protected]
езици: български, полски, английски

Лого дизайн, графично студио

Юлия Березецка
0 879 053 927
[email protected]
езици: български, полски, английски

Работим за цялата България

София, Пловдив, Плевен, Ловеч, Русе, Велико Търново, Казанлък, Ямбол, Шумен, Бургас, Варна и други.

Студио Лапис България

ул. Втора 13, 5226 Долна Липница (Велико Търново)

Работно време

понеделник-петък
8:00-17:00

Call Now