Интернет страници

Изработка
на уеб сайтове

Уеб дизайн

Без уеб страница твоят бизнес не съществува. Тя е източник на информация, място за взаимодействие с клиентите и оказва влияние върху начина, по който се възприема твоята марка.

С какво се отличават интернет страниците, които проектираме?

Творчески подход и търсене на иновативни решения – това е нашето мото. Правим всичко, за да може интернет страницата, която проектираме, да се откроява и в същото време да бъде естетична, функционална и ефективна. Избягваме дублиращи се модели, популярни шаблони и непривлекателни текстове.

Страницата, която създаваме, трябва да бъде отражение на твоя бизнес. Тя трябва да предоставя най-важната информация, както и да бъде по-видима в резултатите от търсенето. Знаем какво да направим, за да може както една огромна корпорация, така и малка местна фирма да достигнат до впечатляваща аудитория.

  • Функционален дизайн
  • UX User Experience
  • Професионална SEO оптимизация
  • Висококачествени текстове

Уникален дизайн

Всички компании имат различни нужди. Ние сме в състояние да ти предложим проект, който перфектно ще отговаря на твоята компания.

Бързо действие

Не е нужно да чакаш с месеци за резултатите от нашата работа. Ще те информираме за напредъка на всеки етап и ще ти представим крайния проект изключително бързо.

UX User Expirence

Искаш ли клиентите ти да се чувстват като у дома си в твоята интернет страница? Добре проектираният UX ще ги накара с радост да се върнат на твоя сайт.

Възможност за разширяване

Ние ще ти предложим решения, които ще направят уеб сайта ти готов за бизнес развитие. Добавянето на нови отметки или подкатегории няма да е проблем.

Напълно адаптивен

Възможността да сърфираш в уеб сайта на различни устройства е ключът към успеха. Твоят сайт винаги ще изглежда красив.

Иновативен хостинг

Ще получиш свое собствено модерно място в мрежата, благодарение на което интернет страницата на твоята фирма ще работи бързо, независимо от това колко данни влагаш в нея.

Имате ли нужда от проект?

Професионална SEO оптимизация

Хиляди интернет страници се борят за вниманието на клиентите. Всеки ден потребителите въвеждат конкретни фрази в търсачката безброй пъти и някои от тях могат да ги насочат направо към твоя уеб сайт. SEO оптимизацията е нещо повече от това просто да избереш правилните ключови думи. Това е сложен инструмент, който може да направи така, че твоят сайт да има няколко стотин посетители повече всеки ден.

Не забравяй, че хората са склонни да влязат само в сайтовете от първите резултати на търсенето, така че ще направим твоя бизнес сайт да се появи там.

Твоята адаптивна
уеб страница

RESPONSIVE  WEB DESIGN

Повече от половината от цялата интернет активност се осъществява благодарение на мобилните устройства. Именно с тях клиентите все повече разглеждат съдържанието на отделните интернет страници, търсят информация или пазаруват.

Адаптирането на уеб сайта на компанията към различни устройства вече е приоритет. Независимо дали твоите клиенти са по-възрастни или по-млади – всяка от тези групи с удоволствие използва смартфони, таблети, лаптопи или smartTV. Естетичният и ясен вид на уеб сайта влияе както на потребителското изживяване, така и на печалбите ти.

Съвършенство на всеки етап от проектирането

АНАЛИЗИРАМЕ ТВОИТЕ НУЖДИ И СЪБИРАМЕ ИНФОРМАЦИЯ

Уеб сайтът трябва да отразява нуждите на твоята фирма, като същевременно отговаря на аудиторията, пазара и бранша. Ще проверим какво търсят твоите клиенти, как работи конкуренцията и какво да направиш, за да я изпревариш поне с няколкостотин стъпки.

СЪЗДАВАМЕ ОФОРМЛЕНИЕ, ФУНКЦИОНАЛНОСТ И СЪДЪРЖАНИЕ НА САЙТА

Уеб сайтът, който проектираме, ще съдържа само функции и информация, които действително са необходими и засягат SEO оптимизацията. Благодарение на това потребителите няма да се чувстват затрупани от броя на опциите, а ти ще получиш уеб сайт, който печели.

ПРЕДСТАВЯМЕ ТИ ПРОЕКТА И ПРАВИМ ЕВЕНТУАЛНИ КОРЕКЦИИ

Представеният от нас проект трябва да се хареса на клиентите, но преди всичко на теб. Ние знаем как да комбинираме важното за твоя бизнес с това, което влияе върху успеха на уеб сайта.

ТЕСТВАМЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ВЕРСИЯ И СТАРТИРАМЕ ТВОЯТА НОВА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА

Ние ще ти предоставим само това, което работи на 100%. Преди да завършим проекта, многократно ще проверяваме ефективността на сайта на различни устройства, за да го стартираме тържествено най-накрая. Поздравления, твоята компания току-що се сдоби с естетичен, функционален и ефективен уеб сайт!

Ние ще се погрижим
за Теб комплексно

Ние не само ще създадем перфектната интернет страница за теб, но също така ще гарантираме, че твоята компания може да се разраства през цялото време. Предлагаме ти набор от услуги и инструменти, които влияят на популяризирането, сигурността и оптимизацията.

Z

грижи за интернет страницата 24/7

Z

иновативен хостинг и перфектен домейн

Z

реклама в GoogleAds (търсачка на Google)

Z

позициониране на интернет страницата

Z

социални медийни услуги и кампании

Z

създаване на съдържание и блогове

Z

брандинг и графичен дизайн

Последни проекти

Ние сме фирма с богат опит. Имахме удоволствието да работим за много компании от различни браншове и от сътрудничеството с всяка една от тях научавахме все повече и повече. Вижте как изглеждат нашите проекти. Нескромно ще добавим, че сме изключително горди с тях.

Често задавани въпроси

Колко струва дизайна на интернет страница?

Няма единна цена, която да отговаря на всички дизайни на уеб страници. Минималистичните страници може да имат сложни опции, докато тези, които са сложни, но прости в дизайна, се създават по-бързо, обаче с помощта на повече инструменти. Цената зависи от много променливи.

Какви са характеристиките на добрата интернет страница?

Интернет страницата трябва да е интересна за клиентите и в същото време функционална, естетичена и съдържателна. Това е място, където се намира най-важната информация за компанията и също дава възможност за изграждане на трайни взаимоотношения с клиентите.

Защо интернет страницата е много важна?

Без интернет страница твоя бизнес не съществува в интернет. Въпреки че имаш няколко други опции, като социални медии, твоят сайт е мястото, към което се насочват клиентите. Добре проектираният уеб сайт определя твоята компания и е в състояние да повлияе на решенията за покупка на потребителите.

Какво си струва да знаеш за SEO?

Във време, когато всеки ден се създават хиляди интернет страници, SEO е това, което ще помогне на твоята страница да се открои над останалите. Това е инструмент, който в добри ръце значително ще подобри видимостта на страницата и ще привлече значителен брой потребители към нея.

Колко време отнема създаването на интернет страница?

Генерирането на страница не отнема повече от няколко дни. Трябва обаче да запомниш, че за да бъде ефективна, трябва предварително да се анализирате пазара, да се проверят очакванията на клиентите, да се съгласува страницата с концепцията на компанията и да се напишат висококачествени текстове. Всичко това може да отнеме много повече време.

Имате ли въпрос или имате нужда от проект? Пишете ни!

Ще отговорим в рамките на 24 часа

Уеб дизайн, дигитал маркетинг

Павел Березецки
0 882 409 486‬
[email protected]
езици: български, полски, английски

Лого дизайн, графично студио

Юлия Березецка
0 879 053 927
[email protected]
езици: български, полски, английски

Работим за цялата България

София, Пловдив, Плевен, Ловеч, Русе, Велико Търново, Казанлък, Ямбол, Шумен, Бургас, Варна и други.

Студио Лапис България

ул. Втора 13, 5226 Долна Липница (Велико Търново)

Работно време

понеделник-петък
8:00-17:00

Call Now