визуална идентификация

ИЗРАБОТКА НА
ЛОГО

ЛОГО ДИЗАЙН

Искаш ли хората да забележат бизнеса ти? Направи го видим! Визуалната идентичност е това, което му придава характер и привлича вниманието на клиентите.

Визуална идентификация на твоята марка

Всеки ден хората имат контакт с хиляди компании, но запомнят само някои от тях. Това се дължи на правилно използваната визуална идентичност. Тя създава асоциации и спомени, които са свързани с конкретни продукти и организации. Тя изгражда популярност на марката, отделя я от конкуренцията и ѝ придава отделна идентичност. Компания, чиято визуална идентификация съответства на вида бизнес, но в същото време е креативна и уникална, има голям шанс да спечели лоялни клиенти.

Какво можем да направим за Теб?

ЛОГО ДИЗАЙН

Логото е знак, който ще промотира твоята компания по всяко време. Въпреки че е едно малко изображение, то наистина има голяма сила.

БРАНД БУК

Ние не само ще създадем перфектното лого за теб, но и ще ти дадем идеи как да го използваш, за да донесе най-голяма полза на бизнеса ти.

Защита на лого

Логото е твоят индивидуален знак – не позволявай на другите да го използват! Благодарение на нашата услуга можеш да си сигурен, че това няма да се случи.

Как изглежда процесът на създаване на лого?

ЗАПОЗНАВАМЕ СЕ С ТВОИТЕ ОЧАКВАНИЯ И АНАЛИЗИРАМЕ СПЕЦИФИКАТА НА БРАНША

Всяка компания е различна и точно това е най-красивото! Благодарение на нас ще свържеш очакванията си с това, което клиентите искат. Ще анализираме какво проработва в бранша, в който оперираш, и след това ще го трансформираме в креативни идеи.

СЪЗДАВАМЕ МУУД БОРД И ПЪРВИТЕ КОНЦЕПЦИИ ЗА ЛОГО

Ще Ти представим всички етапи на дизайна на визуалната идентичност — от подбора на скици и тематични изображения до създаването на концепцията за лого. Благодарение на това имаме възможност да въведем промени и да приложим иновативни решения.

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА ЛОГО И ОБСЪЖДАМЕ ПРОЕКТА

Логото е свързано с твоята компания и не може да действа отделно от нея. То е много повече от обикновен знак и при правилна употреба потенциалът му е огромен. Ще ти представим нашите идеи и заедно ще изберем идеалната за теб.

СЪЗДАВАМЕ ОКОНЧАТЕЛНАТА ВЕРСИЯ НА ФИРМЕНИЯ ЗНАК, А ПОСЛЕ ОФОРМЯМЕ И ДРУГИ ИДЕНТИФИКАЦИОННИ ЕЛЕМЕНТИ

Това е най-хубавият момент — получаваш добре обмислено, уникално, функционално и персонализирано лого от нас! Можем да създадем и други елементи, които влияят на визуалната идентификация.

Имате ли  нужда от проект?

Последни проекти на лого

Ние сме дизайнери с богат опит. Имахме удоволствието да работим за много компании от различни браншове по цялата Европа. От сътрудничеството с всяка една от тях научавахме все повече и повече. Виж как изглеждат нашите проекти. Нескромно ще добавим, че сме изключително горди с тях.

Цени за лого дизайн

Често задавани въпроси

Колко струва дизайнът на логото?

Доброто лого е дългосрочна инвестиция. Цената му зависи от много фактори, които са предпоставка за успеха на начинанието. Тази инвестиция обаче се изплаща бързо и носи забележителна полза.

Какви са характеристиките на доброто лого?

Дали да е минималистично и абстрактно? Или може би обширно и пълно с препратки? Кое лого ще бъде добро за дадена компания зависи от хиляди променливи. Отпусни се, ще анализираме всички тях и ще изберем логото, което работи най-добре за теб.

Защо логото е много важно?
Логото е като учтив поздрав. Благодарение на него клиентите могат да запомнят компанията и да намерят нейните продукти. То превръща предприятието от нещо абстрактно в истински бизнес, който има свой знак.

Искаш ли да знаеш повече?
Прочети най новата статия на нашият блог:
Защо лого е важно?

Какво си струва да знаеш за отказа от регистрация на лого?

Бихме искали всички хора по света да бъдат честни, за съжаление реалността е различна. Логото изгражда популярност на марката, което подтиква клиентите да потърсят отново услугите на фирмата. Не би искал никой да използва потенциала на твоето лого, нали?

Бихме искали всички хора по света да бъдат честни, за съжаление реалността е различна. Логото изгражда популярност на марката, което подтиква клиентите да потърсят отново услугите на фирмата. Не би искал никой да използва потенциала на твоето лого, нали?

Какво е Бранд бук и защо си струва да я има?

В действителност използването на лого може да бъде по-сложно, отколкото изглежда на пръв поглед. Правилното му поставяне на продукти или интернет страница често изисква следване на определени инструкции, които всъщност представляват Бранд букът.

Поръчай пълна визуална идентификация

Знаеш ли, че в допълнение към дизайна на логото, можем да създадем цялостна визуална идентичност за теб? Това включва дизайн на визитки, бланки, рекламни материали, дизайн на опаковки за продукти. Повече подробности можеш да намериш в раздел БРАНДИНГ.

Имате ли въпрос или имате нужда от проект? Пишете ни!

Ще отговорим в рамките на 24 часа

Уеб дизайн, дигитал маркетинг

Павел Березецки
0 882 409 486‬
[email protected]
езици: български, полски, английски

Лого дизайн, графично студио

Юлия Березецка
0 879 053 927
[email protected]
езици: български, полски, английски

Работим за цялата България

София, Пловдив, Плевен, Ловеч, Русе, Велико Търново, Казанлък, Ямбол, Шумен, Бургас, Варна и други.

Студио Лапис България

ул. Втора 13, 5226 Долна Липница (Велико Търново)

Работно време

понеделник-петък
8:00-17:00

Call Now