За нас

Творческа Агенция Студио Лапис

Кои сме ние?

 

В началото имаше страст… страст към креативния дизайн. С течение на времето тази страст се превърна в креативна агенция, която днес работи със стотици клиенти в Полша и Европа. Така се роди Студио Лапис!

Проектираме инетрнет страници, е-магазини, мобилни приложения и елементи на визуална идентичност. Занимаваме се с брандинг, позициониране и реклама в Google и социалните медии. Ние предлагаме на нашите клиенти цялостни услуги и инструменти, които им помагат да изграждат своята марка. Ако искаш да се присъединиш към тях и да разпериш крилата си, те каним да се свържеш с нас!

Запознай се с
Студио Лапис

Ние сме специалисти в проектирането на визуална идентичност и интернет страници. Студио Лапис е екип от професионалисти, който работи в синхрон и ще се погрижи за твоя успех! Запознай се с нас малко по-отблизо.

Основатели на
Студио Лапис

Павел Березецки

Павел Березецки

Юлия Березецка

Юлия Березецка

Имате ли нужда от проект?

КАКВО ПРАВИМ

ЛОГО ДИЗАЙН

Логото е визитната картичка на твоята компания. Това е отличителен белег, който ще остане с теб дълго време. Ние ще се погрижим логото да вдъхва доверие, да е съобразено с твоята индустрия и да изрече повече от хиляди думи за твоя бизнес.

ИНТЕРНЕТ СТРАНИСИ

Удобството при употреба върви ръка за ръка с ефективен и смел дизайн. Използването на най-новите тенденции и напасването им към целевата аудитория е ключът към създаването на перфектния уеб сайт.

ГРАФИЧНО СТУДИО

Нашето графично студио е на твое разположение. Ние проектираме плакати, банери, папки, фирмени бланки, визитки, листовки и много, много други. Какво ти трябва? Изпълняваме и по-необичайни поръчки.

БРАНДИНГ

Всяка компания и марка се нуждае от стратегия за растеж. Брандингът е широко понятие, което се прилага за рекламните дейности. Това е план, който ще ти помогне да създадеш ясно изразена и последователна визуална идентичност. Имаш ли нужда от брандинг? Имаш нужда от студио Лапис!

РЕКЛАМА GOOGLE ADS

Google Ads е рекламна система на Google, която показва текстови реклами в търсачката и графични реклами в рекламна мрежа. Това е ефективен и бърз начин за рекламиране, който дава почти неограничени възможности.

СОЦИАЛНИИ МЕДИИ

Каналите в социалните медии са ефективен начин за достигане до клиентите. Медиите за социална комуникация навлязоха трайно в живота ни. Може да ги използваш, за да популяризираш твоята марка. В нашата компания знаем как да го направим ефективно!

ПОРТФОЛИО

Представяме ти нашите проекти. През годините създадохме стотици проекти за нашите клиенти, с които вече можем да ти се похвалим.

Уеб дизайн, дигитал маркетинг

Павел Березецки
0 882 409 486‬
[email protected]
езици: български, полски, английски

Лого дизайн, графично студио

Юлия Березецка
0 879 053 927
[email protected]
езици: български, полски, английски

Работим за цялата България

София, Пловдив, Плевен, Ловеч, Русе, Велико Търново, Казанлък, Ямбол, Шумен, Бургас, Варна и други.

Студио Лапис България

ул. Втора 13, 5226 Долна Липница (Велико Търново)

Работно време

понеделник-петък
8:00-17:00

Call Now