Рекламна агенция

Графично
Студио

Графичен дизайн

Нашето графично студио е съставено от двойка опитни дизайнери, които ежедневно подготвят креативни рекламни материали със страст и ангажираност.

Нашите компетенции

Запознай се с нашите компетенции! Ние сме графично студио, което не се страхува от предизвикателства и подготвя проекти, дори за най-взискателните клиенти.

Студио Лапис е знание, страст и ангажираност. Имаме богат опит в създаването на графични дизайни като каталози, визитки, плакати и илюстрации. Нашето графично студио си сътрудничи както с полски, така и с международни марки и корпорации. Ние също така подготвяме специални, необичайни задачи, поставени от нашите клиенти. Нашата цел е да реализираме ефективни и блестящи проекти.

  • Лого дизайн и брандинг
  • Каталози на компанията
  • Опаковка и етикети
  • Плакати и банери
Ние ще се погрижим за имиджа на твоята компания

 

Как се възприема твоята марка или компания от обществеността е от решаващо значение. Добре известно е, че клиентът купува с очите си — ако види нещо, което е привлекателно и хваща окото, със сигурност няма да остане безразличен.

Изграждането на фирмен имидж е продължителен процес, който се състои от много елементи. Неговата същност е да вдъхне доверие и да спечели признание сред широката аудитория. Как да постигнем това? Чрез последователна, ясна визуална идентификация и рекламни съобщения, които ще подготвим за теб в нашето графично студио.

Принтиране с
качество ПРО

Студио Лапис е най-добрият избор, когато става дума за най-високо качество! Работим директно с най-модерните и най-големите печатници и продукти в България и Полша. Благодарение на това можем да ти предложим разпечатване на рекламни материали и производство на други джунджурии във всяка възможна конфигурация.

Гарантираме безплатна доставка в цялата България! Интересувате ли се от доставка до друго място по света? Пишете ни и поискайте подробности за сътрудничество.

Виж какво можем да направим за теб

Лого дизайн

Логото е визитната картичка на твоята компания. Уникален графичен символ, който трябва да се комбинира с характера на марката, нейната цел и индустрията, в която оперира. Ние ще ги подготвим за теб.

Каталози на компанията

Фирмените каталози са най-ефективният начин за бързо представяне на обширното фирмено портфолио. Те трябва да бъдат съдържателни и да представят продуктите по интересен начин.

Фирмени бланки

Търговски оферти, договори, писма, важни документи… заслужава си да се погрижиш за това всичко да изглежда елегантно, естетически издържано и в съответствие с визуалната идентификация на твоята компания.

Визитки

Визитките са незаменими по време на бизнес срещи. В нашето графично студио ще се уверим, че твоята визитка ще привлече вниманието.

Опаковки

Интересна, интригуваща, привличаща вниманието… каква трябва да бъде опаковката, която ще продава твоя продукт? В нашата компания ще реализираме проект, който наистина ще увеличи печалбите ви.

Етикети

Изкуството на създаването на етикети е да се постави възможно най-много информация върху възможно най-малка повърхност и да съдържа най-ясното послание, което ще насърчи клиента да купува.

Меню

Менюто е основното нещо във всеки ресторант. Струва си да се погрижим то да представя предлаганите ястия по възможно най-добрия и атрактивен начин.

Покана

Готов ли си за партито? А сега покани своите гости! Изпрати им необичайна и гениална покана, която ще подготвим за теб в студио Лапис.

РОЛ ЪП

Рол банера е все по-популярен рекламен носител. Има промоционална и информационна функция. В нашето студио ще подготвим за теб рол ъп за всеки повод.

Банери

Има ли по-добър начин да се покажеш на света, отколкото на широк екран? Рекламният банер, който нашето графично студио ще подготви за теб, скоро може да украси близкия квартал.

Плакати

Изкуството да създаваме плакати не ни е чуждо! Ще ти подготвим подходящо рекламно послание, което ще улови погледа на множеството!

Листовки

Листовката е една от най-популярните и по-често предпочитаните рекламни материали на хартиен носител. Добре проектираната листовка ще представи твоята оферта по интересен и ефективен начин!

Папки

Често ли се срещаш с клиенти? Имаш ли да им кажеш много неща? Направи го по елегантен начин! Фирмената папка ще събере всички необходими документи.

Календари

Календар с логото на твоята компания и интересни тематични снимки, показващи например твоите продукти, ще бъде чудесен подарък за всеки клиент или бизнес партньор.

Илюстрации

Нашето графично студио прави уникални илюстрации по поръчка. При нас, наред с други неща, можеш да илюстрираш твоята книга или да представиш марката си по необичаен и интересен начин.

Интериорен дизайн

Интериорният дизайн на офиса също е част от визуалната идентичност на твоята компания. Приемай гости и контрагенти със стил. Покажи духа на марката още с прекрачването на прага.

Имате ли нужда от проект?

Последни проекти

Projektujemy strony internetowe i koncepcje wizualne, które służą użytkownikom. Działamy zgodnie z najnowszymi trendami i technikami. Poznaj nasze ostatnie realizacje.

Ние изпълняваме всички
необичайни поръчки

Също така създаваме всякакви необичайни и луди графични дизайни. Там, където другите казват „не може“, ние питаме „кога проектът трябва да е готов?“!

Не си намерил продукта, от който се нуждаеш в нашата оферта? Няма значение! Обичаме предизвикателствата! Ще подготвим уникален проект за теб, въз основа на необичайни указания. Подхождаме към всеки клиент и всяка поръчка напълно индивидуално. Пиши ни и опиши от какво се нуждаеш.

Имате ли въпрос или имате нужда от проект? Пишете ни!

Ще отговорим в рамките на 24 часа

Уеб дизайн, дигитал маркетинг

Павел Березецки
0 882 409 486‬
[email protected]
езици: български, полски, английски

Лого дизайн, графично студио

Юлия Березецка
0 879 053 927
[email protected]
езици: български, полски, английски

Работим за цялата България

София, Пловдив, Плевен, Ловеч, Русе, Велико Търново, Казанлък, Ямбол, Шумен, Бургас, Варна и други.

Студио Лапис България

ул. Втора 13, 5226 Долна Липница (Велико Търново)

Работно време

понеделник-петък
8:00-17:00

Call Now