Студио Лапис

Брандинг
на фирма

Брандинг на марка

Марката е това, което дефинира твоя бизнес. Тя определя стойностите, които следваш, и хората, които искаш да достигнеш. Брандингът ти дава инструментите, необходими за постоянното развитие на твоя бизнес.

Ние помагаме за изграждането и развитието на марката

 

Каква би била една компания, ако не може да се разграничи от всички останали? Благодарение на нас твоята организация ще получи уникална идентичност, която ще бъде запомнена от клиентите. Марката не е само лого или име на компания – тя е инструмент, включващ много аспекти, благодарение на които е възможно да предадеш ценностите, които те вълнуват най-много. Ти решаваш как искаш да бъде възприета твоята компания!

Работим ефективно

Независимо дали стартираш нова компания или променяш имиджа на сегашната – марката е това, върху което трябва да се съсредоточиш още в самото начало. Ще ти помогнем да анализираш пазара, на който оперираш, да провериш какво харесват клиентите ти, ще ти предложим как да създадеш силна и ефективна марка. Имаме богат опит в брандинга и ще се радваме да го споделим с теб! Ще накараме твоята компания да генерира интерес и доверие.

Какво правим?

Професионалният външен вид и добре планираният брандинг позволяват на твоята компания да изгради доверие сред потребителите, потенциалните клиенти и бизнес партньорите. Хората са по-склонни да правят бизнес с компания, която има излъскан, последователен и професионален имидж. Ние ще ти помогнем да го постигнеш! Знаем колко важна е една марка в управлението на бизнес и колко много зависи от нея. Ще ти покажем посоката, която работи най-добре и също така ще ти дадем инструменти, за да я развиеш.

U

Пазарни проучвания

Креативни решения

w

Приспособяване на брандинга към компанията

Как работим?

ИЗСЛЕДВАМЕ ЦЕЛЕВАТА АУДИТОРИЯ

Нуждите и очакванията на твоите клиенти варират в зависимост от това кои са. Правилно проектираният брандинг помага да достигнеш до правилната аудитория.

АНАЛИЗИРАМЕ КОНКУРЕНЦИЯТА В БРАНША

Твоята компания трябва да се откроява от конкуренцията, за да бъде забелязана от клиентите. Ще проверим как работят компаниите в дадена индустрия и ще преценим коя марка ще бъде най-подходяща за теб.

ИЗГРАЖДАМЕ МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГИЯ

За да бъдеш ефективен, трябва да действаш ефективно. Ние не само ще ти кажем какво да правиш, но и ще ти предложим как да го направиш. Ще разработим маркетингова стратегия, която наистина ще увеличи печалбите ти.

НИЕ СЪЗДАВАМЕ ОСНОВИТЕ НА МАРКАТА

Ще ти дадем всички необходими инструменти, за да създадеш силна, развиваща се марка. Ще получиш ключови елементи, на които ще може да базираш целия си бизнес. Те ще ти помогнат да повлияеш на клиентите си и да увеличиш осведомеността за твоята марка.

Ние създаваме цялостно

Z

ИМЕ НА МАРКАТА

Това е уникално име, което твоята компания ще използва дълго време. Перфектно, подходящо и ефективно – такова трябва да е името на марката.

Z

ИМЕ НА ПРОДУКТИТЕ

Как да накараш клиентите да избират твоите от хилядите други продукти? Интересните и уникални имена са нещо, на което те ще обърнат внимание.

Z

ЛОГО ДИЗАЙН

Логото е знак, който ще популяризира бизнеса ти без граници. То ще бъде на продукти, уеб сайтове и рекламни материали и добре ще асоциира клиентите с теб.

Z

ФИРМЕНИ МАТЕРИАЛИ

Последователните фирмени материали говорят много за твоята компания. Те определят твоя подход към бизнеса и потребителите.

Z

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА

Тук клиентите ще търсят информация за твоята компания. Добре проектираният уеб сайт е в състояние да привлече повече клиенти и да генерира значителни печалби.

Z

ДИЗАЙН НА ОПАКОВКИ

Как изглеждат продуктите ти е много важно за успеха на твоя бизнес. Ще проектираме опаковки, които привличат окото.

Z

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Популяризирането на фирмата не трябва да е стандартно и натрапчиво. Ще ти помогнем да създадеш рекламни материали, които да се открояват.

Z

МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА

Без подходящата реклама не можеш да достигнеш до аудиторията, която те интересува най-много. Предлагаме ти цялостна маркетингова услуга, която работи ефективно.

Имате ли въпрос или имате нужда от проект?

Последни проекти

Ние сме фирма с богат опит. Имахме удоволствието да работим за много компании от различни браншове и от сътрудничеството с всяка една от тях научавахме все повече и повече. Виж как изглеждат нашите проекти. Нескромно ще добавим, че сме изключително горди с тях.

Често задавани въпроси

Колко струва брандингът?

Цената на брандинга зависи от много фактори. Наред с много други се вземат предвид и големината на организацията, нейното текущо пазарно положение и имидж. Подходящият брандинг е в състояние да оформи начина, по който се възприема компанията и да обърне внимание на ценностите, които са важни за теб.

Какви са характеристиките на добрия брандинг?

Добрият брандинг е това, което е съобразено с твоята компания, очакванията на клиентите и ситуацията в бранша. Той засяга както компанията, така и нейната среда като определя значимостта на организацията и посоката ѝ на развитие.

Защо брандингът е толкова важен?

Брандингът е отговорен за начина, по който се възприема твоят бизнес. Добре развитият брандинг, ти позволява да изградиш доверие и информираност за марката сред клиентите и насърчава контрагентите да си сътрудничат с теб.

Ефективен ли е брандингът?

Имиджът на компанията се определя от това какви и колко клиенти има. Брандингът помага да се привлекат хора, които са най-добрата аудитория за дадена марка, като им помага да я запомнят и да си изградят отношение към нея.

По какво се различава брандинга от визуалната идентификация?

Брандингът е основата на марката на твоята компания, а визуалната идентификация е графично отражение на това, което искаш да предадеш на клиентите си. Най-важното обаче е, че и двата аспекта се преплитат и са взаимозависими.

Имате ли въпрос или имате нужда от проект? Пишете ни!

Ще отговорим в рамките на 24 часа

Уеб дизайн, дигитал маркетинг

Павел Березецки
0 882 409 486‬
[email protected]
езици: български, полски, английски

Лого дизайн, графично студио

Юлия Березецка
0 879 053 927
[email protected]
езици: български, полски, английски

Работим за цялата България

София, Пловдив, Плевен, Ловеч, Русе, Велико Търново, Казанлък, Ямбол, Шумен, Бургас, Варна и други.

Студио Лапис България

ул. Втора 13, 5226 Долна Липница (Велико Търново)

Работно време

понеделник-петък
8:00-17:00

Call Now